درباره ما

درباره چهارراه کامپیوتر

همه‌چیز از خردادماه سال 1382 شروع شد. نداشتن علاقه به درس ریاضی و داشتن یک معلم بد (دوست ندارم آدم‌ها رو قضاوت کنم، برای همین همیشه برای خودم معیار قضاوت تعیین می‌کنم و معیار قضاوتم رو کمی جلوتر می‌بینید). احتمالاً خود شما که دارید این متن رو هم می‌خوانید این موضوع برایتان آشناست که یک معلم بد و درسی که علاقه‌ای به آن نداری و درس نخواندن و لج کردن معلم و … . خوب حتماً حدس می‌زنید که چه شد؟
بله درست حدس زدید. در امتحانات خرداد تجدید شدم.

تجدید خرداد

اون موقع‌ها خودم هم باورم نمی‌شد. پدر و مادرم شوکه شدن و سرخورده و ناراحت. وقتی داداش بزرگت رتبه کنکورش تک‌رقمی میشه و تو تجدید. چه حسی بهتون دست می‌ده؟
به خاطر تجدید شدن توی سال اول نتونستم به آرزوی پدر و مادرم برسم و برم رشته ریاضی. 
بنده خدا پدر و مادرم همه امیدشون به من بود.

ولی من اصلاً ناراحت نبودم. چون اصلاً رشته ریاضی رو دوست نداشتم. عشق و علاقه من جای دیگری بود.4 سال قبل بود که کامپیوتر خریده بودیم و من بیشتر وقتم رو با اون می‌گذرندم. اصلاً دلیل تجدید شدن هم همان کامپیوتر بود. عموی بزرگم مهندس کامپیوتر بود، یک آدم موفق بود و به‌تازگی به آمریکا مهاجرت کرده بود و من هم راهم رو انتخاب کرده بودم.
من باید یک مهندس کامپیوتر می‌شدم.

راستی من اردشیر کاویانی هستم و رزومه‌ام را می‌تونید در https://4rahecomputer.com/ardeshir ببینید.

 صبح تا شب پای کامپیوتر بودم. برعکس بچه‌های دیگه خیلی هم علاقه‌ای به بازی کردن نداشتم. (هنوز هم ندارم. البته استعدادش هم ندارم) عاشق این بودم که توی ویندوز بگردم و یک کار جالب یاد بگیرم.

به‌هرحال مجبور شدم برم هنرستان و قطعاً انتخاب من رشته کامپیوتر بود.
از همان ابتدای سال معلوم بود که این رشته برای من مناسب‌ترین انتخاب بود. آن‌قدر کامپیوتر را دوست داشتم که شاگرد اول کلاس شدم و حتی سال سوم و در امتحان نهایی درس ریاضی را با نمره 18 قبول شدم و اینجا تفاوت معلم خوب و بد‌ معلوم میشه. (این همان معیار قضاوت منه، سال اول امتحان ریاضی داخلی بود و سال سوم نهایی و در سطح استان)

از تابستان سال 83 شروع به یادگیری مباحث تخصصی کردم و هم‌زمان مشغول به کار شدم. سال 84 کنکور دادم و دانشگاه سراسری قبول شدم و رفتم دانشگاه. هنوز خیلی از دانشگاه رفتن نگذشته بود که فهمیدم دانشگاه قرار نیست چیز به‌دردبخوری به من یاد بده پس خودم دست‌به‌کار شدم.
روزی 4-5 ساعت پای اینترنت و نرم‌افزارهای جانبی و … بودم و برای خودم یاد می‌گرفتم و بقیه وقتم رو هم درس می‌خوندم. اون موقع‌ها با لغت Self Study آشنا نبودم ولی داشتم اونجوری کامپیوتر یاد می‌گرفتم.
سالهای عمر به‌سرعت می‌گذشتند و من هرسال چند برابر سال قبل مطلب جدید یاد می‌گرفتم. بارها و بارها شکست خوردم و زمین خوردم، تجربه کردم و از تجربیاتم درس ‌گرفتم.

بعد از گرفتن مدرک لیسانس دیگه اطمینان داشتم که دانشگاه هم مثل مدرسه چیزی برای یاددادن به من نداره پس دیگه دنبال مدرک بالاتر نرفتم و به‌جایش رفتم سربازی و بازهم مثل قبل خودم یاد گرفتم. استادهای عالی توی هر رشته رو پیدا می‌کردم و کلاس‌هاشون رو شرکت می‌کردم و یاد می‌گرفتم.

در تمام این مدت هیچ‌وقت بیکار نبودم. از وقتی 15 سالم بود خودم کار کردم و شغل‌های زیادی هم عوض کردم و تجربه‌های زیادی به دست آوردم. از داشتن مغازه کامپیوتری گرفته تا سرویس کامپیوتر در محل و تدریس خصوصی و برگزاری کلاس‌ کامپیوتر.
ولی تدریس چیز دیگری بود.

در طی این سال‌ها به افراد زیادی کامپیوتر یاد داده‌ام. از بچه‌های 6 ساله گرفته تا افراد مسن 70 تا 80 ساله.

سال 92 بود که به تدریس در دبیرستان و هنرستان ماندگار فیروزبهرام که با 86 سال سن (تاسیس 1311) یکی از قدیمی‌ترین مدارس ایران است مشغول شدم. این‌جا همون دبیرستان و هنرستانی هست که خودم هم درس خوندم و یکی از مدارس خوب ایران است.

 

فیروزبهرام

 

 از همان ابتدا با سرفصل‌های درسی مدرسه و آموزش‌وپرورش مشکل داشتم. چرا باید بچه‌ها درس‌هایی رو بخونن و بهش اهمیت بدن که در آینده به دردشون نمی‌خوره؟

کدوم یکی شما از ریاضی و فیزیکی که توی دبیرستان خوندید تا حالا استفاده کردید؟ حفظ کردن ساختار مولکولی مواد و جرم اتمی تا حالا تونسته براتون پول در بیاره؟؟؟

اشتباه نکنید، من نمی‌گم این درس‌ها خوب نیستند. من میگم جای این درس‌های سنگین توی مدارس نیست و باید توی دانشگاه و رشته اختصاصی خودشون تدریس بشن. (دقیقاً مثل کشورهای جهان اول دنیا)

به‌هرحال من جنگ رو شروع کردم ولی خیلی آرام تا کسی متوجه نشه. (مشکل هم اینه که هم مسئولین مدرسه و هم اولیا دانش‌آموزان فکر می‌کنند ریاضی و فیزیک و … درس‌های مهم هستند و درس کامپیوتر خیلی مهم نیست.)

 

وقتی سر کلاس بودم از کاربردهای جالب کامپیوتر می‌گفتم. فیلم تکنولوژی‌های جدید رو به دانش‌آموزان نشان می‌دادم و علاقه‌مندشون می‌کردم. درباره زندگی آدم‌های بزرگ دنیا باهاشون صحبت می‌کردم و بهشون انگیزه می‌دادم. برعکس معلم‌هایی که خودشون انگیزه ندارن و آفت بی‌انگیزگی داره می‌کشتشون.

از موقعی که دانش‌آموز بودم و به خاطر اشتباه کسی که برامون کامپیوتر خرید (شرح کامل داستان در  مقدمه کتاب موجود است) به بستن کامپیوتر علاقه‌مند شدم و برای خودم و اقوام شروع به بستن کیس کردم.  کم‌کم این کار به شغل اصلی‌ام تبدیل شد و درآمد اصلی من رو تشکیل داد. البته برخلاف افراد معمولی من با تحقیق و دانش قطعات رو انتخاب می‌کردم و در این کار بسیار سخت‌گیر بودم.  

وقتی معلم شدم این کار رو در کلاس و برای بچه‌ها انجام می‌دادم تا با یک مهارت درآمدزا آشنا شوند و به سوالات زیاد دانش‌آموزان برای انتخاب قطعات پاسخ می‌دادم. هر سال بچه‌ها همون سوالات بچه‌های سال قبل رو می‌پرسیدن و دیگه می‌تونستم سوالات بچه‌ها رو از قبل پیش بینی کنم.  کم کم به این فکر افتادم که این مطالب رو به یک کتاب تبدیل کنم. اواخر سال 96 بود که دست به قلم شدم و تصمیم گرفتم روش صحیح انتخاب قطعات کامپیوتر در بازار آشفته ایران را بنویسم . 
حاصل این کار کتاب فوق‌العاده‌ای شد با نام “هنر خرید کامپیوتر و لپ‌تاپ ” که در تیر 1397 به چاپ رسید.


نسخه الکترونیکی رایگان این کتاب را می‌تونید از انتهای همین صفحه دانلود کنید. کافیه فرم رو پر کنید تا براتون ایمیل بشه.

 

زمستان سال 93 بود که تو یک مهمانی چند تا از بچه‌های فامیل‌ را دیدم که در مدارس دیگر درس می‌خوندن و جا خوردم. دیدم که چقدر درگیر همان چیزهایی هستن که من دارم باهاشون مبارزه می‌کنم. من دارم سعی می‌کنم به بچه‌ها چیزایی رو یاد بدم که مشکلاتشون رو حل کنه و بتونند بعد از مدرسه برای خودشون پول در بیارن ولی به اونها دارن با جدیت تمام حد و مشتق و جرم مولکولی و جدول مندلیف درس می‌دهند. اون روز با پدر و مادر اون بچه‌ها صحبت کردم ولی نتیجه‌ای نداد و می‌گفتن ما این چیزایی که میگی رو می‌دونیم ولی مدرسه‌شون حتماً بهتر می‌دونه که چی مهمه. خدایااااااااااااااا چی بگم به اینهااااا.

 

باید یک کار بزرگ‌تر می‌کردم. هرچقدر به پدر و مادرها بگم که مدرسه چیزی به بچه‌شون یاد نمیده تو گوششون نمیره.

 

تصمیم خودم رو گرفتم. باید یک وبسایت راه‌اندازی می‌کردم تا بتونم حرفم رو به گوش همه ایران برسونم ولی کم کم متوجه شدم که وقتی کسی منو نشناسه پس به حرف‌های من درباره مدارس هم گوش نمیده.

پس راه‌حل چی بود؟

تصمیم گرفتم توی این سایت مهارت‌های کامپیوتری به مردم یاد بدم. ولی آموزش‌های ما یک تفاوت بزرگ با بقیه آموزش‌ها داره. در انتهای هر آموزشی که ما درست می‌کنیم به افراد یاد می‌دهیم که چطور از این مهارت کسب درآمد کنند.
تصمیم گرفتم به افراد مهارت‌هایی رو یاد بدم که بتونند از آن‌ها درآمد داشته باشند و مستقل بشن. این‌جوری می‌تونستند خودشون تصمیم بگیرند که مدرسه بهتره یا بلد بودن یک کار و حرفه.

4rahecomputer.com

این تصمیم باعث شد که “چهارراه کامپیوتر” به دنیا اومد. اولین کاری که کردم انتخاب اسم سایت بود و بعد طراحی لوگوی مناسب. حداقل 15-10 تا طرح مختلف زدیم و بررسی کردیم و ایراد گرفتیم و …. تا بالاخره به لوگویی که اینجا هست رسیدیم.
این اولین لوگوی چهارراه کامپیوتر هست که می‌بینید.

اوایل کار هیچی از سایت و تبلیغات و بازاریابی و سئو و اینا بلد نبودم. ولی بازهم مثل همیشه قرار نبود تسلیم بشم. وقتی بیشترین شعاری که تو زندگی دوست داری “Never Giveup” باشه دیگه راهی برای تسلیم شدن وجود نداره و شروع کردم به یادگیری. کاری که همیشه توش خیلی قوی بودم و دوست داشتم. یاد گرفتم و یاد گرفتم و یاد گرفتم.
دوباره دنیا برام عوض شد. این هم مثل بقیه چیزهایی که بلد بودم خیلی جذاب بود. کلاً دنیای کامپیوتر اینجوریه. هر چیزی که یکم توش حرفه‌ای بشی جذابیتش 10 برابر میشه.

کم کم متوجه شدم که افراد زیادی به این‌گونه از آموزش کامپیوتر نیاز دارند. از پدر و مادرهایی که در زمان بچگی‌شون خبری از کامپیوتر نبوده و کار کردن باهاش رو یاد نگرفتند تا افرادی که دنبال یک شغل حرفه‌ای هستند و یادگیری کامپیوتر براشون خیلی مهمه. سعی کردیم برای همه افرادی که در ادامه بهشون می‌پردازیم مطلبی برای یادگیری داشته باشیم.

الآن که دارم این متن رو می‌نویسم چهارراه کامپیوتر 3 ساله است، راه کمی رو اومده و هنوز دنیای بزرگی پیش روی خودش داره. یک عالمه هدف و راه نرفته براش دارم و امیدوارم که خیلی زود بهشون برسم.

تا اینجای کار کمی از خودم گفتم ولی حالا برسیم به سایت چهارراه کامپیوتر و اینکه چه کاری برای شما می‌تونه انجام بده. 

 

چهارراه کامپیوتر برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به نظر خودتان در یکی از دسته‌های زیر قرار می‌گیرید، چهارراه کامپیوتر مکانی است که به دنبال آن بوده‌اید.

  1. دانش‌آموز، دانشجو یا علاقه‌مند به رشته کامپیوتر هستید و می‌خواهید با کسب مهارت‌های بیشتر موفقیتتان را تضمین کنید.
  2. مدرس، وبمستر یا مسئول تولید محتوا هستید و باید با نرم‌افزارهای زیادی سر و کله بزنید و به دنبال یادگیری سریع و آسان آن‌ها هستید.
  3. کارمند هستید و یا به دنبال کار و نیاز به دانستن مهارت‌های کامپیوتری دارید تا بتوانید استخدام شوید و یا رتبه کاری بالاتری به دست آورید.
  4. دستیار (Help Desk) و یا اَدمین (Administrator) یک شبکه یک شرکت کامپیوتری کوچک هستید و به دنبال راه‌حل مشکلات شبکه کامپیوتری‌تان هستید.
  5. پدر و مادر هستید و برای کمک و یا کنترل فرزندانتان نیاز به یادگیری کامپیوتر و موبایل دارید.
  6. از نظر خودتون سنتون بالا رفته (از نظر ما دل آدم باید جوون باشه و شما قطعاً دل جوونی دارید) و می‌خواهید کامپیوتر یاد بگیرید تا بتونید با عزیزانتون ارتباط برقرار کنید (مثل تماس تصویری و …)
    جالبه بدونید که من کار تدریس حرفه‌ای رو با آموزش به افراد 50 تا 80 ساله شروع کردم و برام بسیار لذت‌بخش بود.

برای چه کسانی مناسب نیست؟

اگر شما جزو یکی از دسته‌های زیر هستید این سایت به درد شما نمی‌خورد:

  1. اگر فکر می‌کنید همه‌چیز را بلد هستید و نیازی به یادگیری ندارید.
  2. اگر علاقه‌ای به یادگیری کامپیوتر ندارید و به دنبال معجزه در یادگیری هستید.
  3. اگر برای یادگیری و پیشرفت وقت ندارید.

ما چه کمکی به شما خواهیم کرد؟

کار ما آموزش کامپیوتر به زبان ساده است. البته به‌صورت اختصاصی کارهای اجرایی را هم انجام می‌دهیم.
ما سعی می‌کنیم مسائل کامپیوتری که از نظر بقیه پیچیده است را طوری ساده کنیم که برای هر قشری قابل‌درک باشه. البته قطعاً اول افراد رو دسته‌بندی می‌کنیم و بر اساس نیازشون مطالب رو ارائه می‌کنیم. قطعاً نیاز شما به‌عنوان یک وبمستر حرفه‌ای با نیاز یک دانش‌آموز سال یازدهم متفاوته. پس ما هم آموزش‌ها و خدمات متفاوتی را برای شما تولید می‌کنیم.

ما در زمینه‌های زیر می‌توانیم به شما کمک کنیم:

  1. آموزش ویندوز (از مقدماتی تا پیشرفته)
  2. آموزش نرم‌افزارهای جانبی
  3. آموزش شبکه‌های کامپیوتری
  4. آموزش سخت‌افزار
  5. آموزش وبمستری و تولید محتوا
  6. آموزش عیب‌یابی سخت‌افزاری
  7. آموزش حل مشکلات نرم‌افزاری
  8. نصب و پیکربندی شبکه‌های کامپیوتری (Active & Passive)

آموزش‌های طوری طراحی‌شده است که بعد از دیدن، شما به یک متخصص در آن حوزه تبدیل می‌شوید و می‌توانید از آن کسب درآمد کنید.

خدمات چهارراه کامپیوتر به شرح زیر است: 

کارگاه-فتوشاپ کاربردی1

1- برگزاری کارگاه‌های عملی حضوری

 

در این کارگاه‌ها شما به‌صورت عملی مشغول به کار می‌شوید و امکان مطرح کردن سؤالات خود و مشاوره اختصاصی با مدرس دوره را دارید. به اعتقاد ما، این کارگاه‌ها مؤثرترین نوع آموزش‌های چهارراه کامپیوتر است.
تصویر روبه‌رو پوستر یکی از کارگاه‌های برگزار شده توسط ما است.

در ضمن تمامی کارگاه‌های ما می‌تواند در محل اختصاصی شما و برای نفرات کلاس، سازمان یا ارگان شما برگزار شود.

ساخت کسب و کار کامپیوتری

2- ارائه پکیج‌های آموزشی غیرحضوری

 

شما می‌توانید با تهیه پکیج‌های آموزشی غیرحضوری که به‌صورت دانلودی و پستی قابل‌دسترس است، بدون خارج شدن از منزل خودتان و در هرکجای جهان که هستید، از جدیدترین آموزش‌های روز دنیا بهره‌مند شوید.

تصویر روبه‌رو مربوط به یکی از پرفروش‌ترین محصولات چهارراه کامپیوتر است.

برای مشاهده محصولات آموزش غیر‌حضوری می‌توانید از صفحه “محصولات” دیدن کنید.

خوره‌های کامپیوتر

3- عضویت در بخش خوره‌های کامپیوتر

 

اگر فرد پرمشغله‌ای هستید و یا وقت و حوصله برای دیدن آموزش‌های طولانی ندارید.
اگر به دنبال راه‌حل میان‌بُر هستید و دوست دارید همیشه به‌روز باشید.
و یا اگر به دنبال جایی برای کسب ایده‌های جدید هستید، این بخش مختص شماست.

در بخش خوره‌های کامپیوتر ما هر هفته یک آموزش جدید را آماده و برای شما قرار می‌دهیم تا همیشه به‌روز بمانید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده مزایای دیگر بخش خوره‌های کامپیوتر کافی‌است بر روی عکس روبه‌رو کلیک کنید.